Eumundi

Klockan är 12 mitt på dagen och jag tycker redan det är sen eftermiddag. Va uppe tidigt för att åka till...
Tredje gången för mig, men fortfarande lika mycket att titta på! Nicole och Evelyn hade inte varit där än, så vi tyckte, varför inte. Tittade lite på julklappar och hittade ett linne åt mig själv som jag bestämde att jag inte kan leva utan
Så fint!
På hemvägen stannade vi förbi vid the big pineapple.... tydligen en turistattraktion här, men jag hade inte varit där än under de 10 månader jag varit här (10 månader, är det verkligen så länge?). Det är inte jätteintressant måste jag säga. Det är en stor annanas framför ett litet ananasplantage.
Köpte även en box på hemvägen så jag kan skeppa hem prylar, yay!
 
Hade kunnat vara med klassen på Supernova i Brisbane (Pop culture convent, det är om serietidningar och fantasygrejer och folk klär ut sig, mest såna som killarna i min klass), men tyckte inte det lät jätteroligt, och planen från början va ju att vi skulle flytta den här helgen, så jag sa nej när de bestämde. Är bara lite butter för att Joffrey från Game of Thrones och Weasley tvillingarna är där, och det missar jag ju, men hade det rätt trvligt på marknaden ändå. Vi väntar på att Kierans föräldrar ska komma hit, de kör till brisbane och så kör vi tillbaka bilen. De ska åka till Europa inatt i några veckor. Ska stanna till vid DFO snabbt och leta mer julklappar :)

Avslutning

Här är min klass!
Vi är inte så många... den här terminen har det varit två till som inte kunde komma med på lunch, och så två till som knappt har varit inne. Förra terminen va de två som aldrig är inne inte i klassen, och tror 4 stycken inte kom tillbaka... nåt sånt. Hade en trevlig eftermiddag, Kieran kom och tog en öl han med vid halv 5 och blev förhörd av min lärare, hon tyckte det va jätteroligt!
Kommer vara på Fraser när graduation är, så det här va min avslutning med klassen (och en av lärarna), det var roligt!
 
Ikväll ska vi ha pizzakväll med Nicole, Evelyn och Amanda, har jag nämnt att Kieran är världens bästa på att göra pizza? Vi har haft Modern family på ela eftermiddagen ute i vardagsrummet, så nu vågar sig inte vår rumskompis ut, yay! Har tiramisu i kylskåpet till efter pizzan också, ännu mer yay!

På språng

Godmorgon!
Ska iväg strax och äta lunch med min klass, får säga hejdå och lite så. Ska försöka komma ihåg att ändra min adress också till skolan innan så jag inte får mitt papper på att jag har avslutat Advanced Diploma hit när jag flyttat iväg... Ser ut som att vi flyttar ut den nionde december och börjar jobba den 12. Har mailat alla dokument och de väntar bara på svar från mina referencer så är det klart sen. Kierans föräldrar fick hans pass igår också och hans systrar är där uppe nu, ska tillbaka ner till Brisbane idag, så de lämnar passet här på vägen, han har en intevju för att förnya det imorgon, och antingen betalar vi express (600kr) för att ha det i nästa vecka, eller så postas det normalt och det är garanterat framme innan jul... Jag tycker ju om att ha tid, och med tanke på att visumet tar 4-6 veckor och de troligtvis inte gör något under jul och nyår, så erbjöd jag mig att betala hälften för express så att vi kan börja med den ansökan snabbt också. 
Jag letar box att skicka hem grejer i, men det är inte så lätt att hitta en stor nog. Va inne på postkontoret häromdagen och frågade om det finns en gräns för hur stor lådan får vara. Kvinnan bakom disken sa "Well, yeah, not massive." Mycket hjälp, tackar tackar. Frågade på ett annat postkontor igår för att se om de hade ett klarare svar, den kvinnan sa att det inte finns någon gräns, den får va hur stor som helst. Bättre svar. 
 
Försöker också få tag i farmor och farfar på skype, så vill ni svara skulle det va jättebra :)