Superhjältekväll

Godmorgon! Har ätit spagetti och köttfärssås till frukost (lagade av misstag mat för typ 6 pers och får inte plats att frysa in allt så jag har ätit spagetti och köttfärssås i tre dagar nu), har en rumskompis och två övriga däckade i vardagsrummet och blåmärken på knäna... Någon va lite för lat för att få ut nycklarna när vi kom hem så vi hoppade över staketet... därav blåmärkena. Det va superhjältenatt igår! Man skulle antingen vara superhjälte eller skurk, själv tog jag tillfället i akt att använda min superman tröja... pallade inte köpa någonting, men många gick all in, åh vad fina alla va! Fick en cowboyhatt av någon också som jag faktiskt lyckades behålla hela kvällen, så jag va cowboy-superman.. Ett tag hade jag stormtrooper mask också, en underbar mix
  

Redan helg!

VI har en och samma lärare hela dagen idag, och hon skickade just ut ett mail att hon är sjuk idag, så jag är ledig! Extra lång helg! Är även uppe och klar för dag vid halv 8 på morgonen... I SAY BEACH!

Nytt hem!

Såå, då va internet fixat! Trådlöst och allt, inte illa.
Självklart ska ni ha bilder från nya lägenheten också
 
Vardagsrum
(Högtalarna och basen är inte att leka med, usch så bra de är!)
 
Kök
 
Mitt rum
 
Fortfarande mitt rum
 
HEJ!
 
Uteplats
 
Underbar utsikt över framsidan av Varsity
 
Dörr till mystisk roommate 1, städskrubb, mystisk roommate 2 och Will
 
Wills husdjur
(Potatis)
 
Utsikt över Uni Central
(Kan vinka till Kim om hon står på sin trapp)
 
Det finns tre komplex med studentlägenheter, jag bor på Varsity, där över gatan har vi Uni Central och så har vi The Village lite längre bort. Det är ungefär samma sak alltihopa, här är alla vänner.
 
Nu ska jag ta och laga mig min första middag (Kim lagade middag åt mig igår för jag hade ingen mat, heh), spagetti och köttfärssås, någon förvånad?