Ny vecka ny säsong av gossip girl

Hej på er! Beerfest hade lite bra cidrar faktiskt, ett ställe som tyvärr inte säljer någonstans än för att de håller på att starta upp, gjorde en jättegod citroncider, får hålla mig uppdaterad om hur det går för dem. Var en solig dag, brände en arm och två axlar....men det gick ner rätt fort, har klarat mig flera dagar på sunshine coast utan att bränna mig (fötterna bara) så är jag här i en dag där solen inte ens är lika stark. Söndag städade vi, fixade en skrivare och Kieran köpte plantor. Han hade när han var yngre en vision om att bo på en farm och ha egna plantor och potatis och så och slippa köpa mat i matbutiken... låter det som jag? Nja... så nu har han i alla fall fått plantera basilika, rosmarin, persilja och oregano. 

Vi ska vara nyttiga i mars! Inget godis, glass, läsk... I en månad. Så start imorgon, får se hur detta går. Undantag från kieran's födelsedag den 11, då ska han få tårta!

Skypade heather imorse, och nu när jag har internet fortsätter jag titta på gossip girl. Ska åka med Kieran in imorgon och försöka få ut lite mer cvn nu när folk är tillbaka till uni och inte kan jobba lika mycket längre, för det här börjar bli fånigt 

Beerfest

Gissa vem som har internet! Yaaaaay! Då kan jag i alla fall ha Netflix medan jag väntar på bättre tider. Kom hem igår eftermiddag, Kieran's kompis Lloyd är här också, han bor i Hobart, Tasmanien huvudstad, ca 2.5 timmar ner. Vi ska strax iväg till beerfest, de har tasmanska öl och cider man kan prova. Har varit ute vid cataract gorge en stund i det fina vädret. Där har de påfåglar

Snart är semestern slut

Sista dagen på Sunny Coast. Vi skulle egentligen till noosa, men vår skjuts bangade och då var det för sent att åka buss, det tar över två timmar. Så vi hängde vid Kims pool istället, drack kaffe på esplanaden och gick till stranden. Lagade kyckling-pastasallad till middag med kim, hennes rumskompis och deras granne kom över. Hon har en 7 månaders bebis. Jättesöt! 

Sitter nu och tittar på Harry Potter och den flammande bägaren med folk som sett den en gång för 10 år sedan... de blir förvånade så fort någonting händer. Imorrn bär det iväg hemåt till Launceston!