Snabb update (Snapdate?)

Här sitter jag på jobbet så det blir en snabbuppdatering, jag börjar om 10 minuter. Jag är alltid en halvtimme tidig så jag kan sitta och dricka min kaffe i lugn och ro. Det är bussarna fel men jag har ingenting emot det. Igår var vi ute och åt restaurangmiddag med kieran's föräldrar. De hyr en bil idag och ska åka runt lite i Tasmanien, så möter vi upp dem igen i helgen i Stanley, uppe vid norra kusten.
Vädret är fantastiskt för att vara mitt i vintern, det känns som påsk hemma, soligt och 15 grader varmt. Jag kan inte klaga!
Så kieran köpte en ny dator i förra veckan. Hans gamla har lagt av. Igår satt hans pappa med den, hans mamma slog sig ner bredvid och råkade slå över ett glas med vatten som gick sönder (glas glas på glasbord....) så vattnet spred sig på heeela bordet och under datorn och in i fläktarna...  nu går inte datorn igång... Så det var ett litet missöde, han skulle ta in den till någon reparationsplats och se om det går att fixa annars är det ny som gäller. Surt.
Nu ska jag strax börja, ha det så bra!

Ny leksak

Helg igen. Tycker det är helg hela tiden. Och fredag. Och måndag. Tiden går snabbt, snart är det juli! Vi hade jättefint väder igår, var ute och gick en stund i stan och köpte oss en ny högtalare. Min trogna högtalare har helt plötsligt tappat bluetooth funktionen, så den fungerar bara med AUX-sladd. Så vi köpte en ny. Den var fin och silvrig och matchade våra datorer, men tyvärr var det något fel med den, den funkade och så, men ljudet "hoppade" liksom, små korta pauser i musiken, kunde vara en halv sekund, kunde vara 2, och det med enheten som spelas från mindre än 2 meter bort. Provade med både Kierans dator och telefon och det var samma med båda, så vi var tillbaka imorse och bytte ut den. Då fanns inga silvriga kvar, så det blev en svart istället. Men det är imponerande vad mycket ljud som kommer från den lilla grejen. Bose Soundlink Mini II heter den, kan rekomenderas om någon letar bärbar högtalare.
Sen har vi städat några timmar, har svärföräldrarna här imorgon och de stannar till onsdag. Så jag har moppat och Kieran är fast i badrummet för tillfället för han ville skrubba duschen, och det är blött på golvet utanför så nu får han stanna där tills det torkat. 
Man märker att det är sommar hemma, testar nya högtalaren med Spotify Sveriges topp 50, där har vi både Ta mig till havet, Sommartider, Sol vind och vatten, Sommaren är kort, osv, osv. Vanligtvis är det fyllt av ny musik.
 

Glad midsommar!

Glad midsommar på er allihopa! På Sunny Coast på midsommar kunde man fortfarande ha klänning ute, men här skulle jag inte gå ut utan jacka idag. När vädermännen på tv säger att det ska bli jättekallt, max 10 grader! Om någon sa det hemma mitt i vintern skulle vi ju tro att sommaren var på gång redan. 
Ta det lugnt idag, ha så roligt, njut av solen. Jag ska till jobbet alldeles strax, så detta blir det närmsta jag kommer en midsommarkrans idag