Hurra!

Jag är klar!! Klar klar klar! Både med min matematik 4 kurs och mina 88 obligatoriska dagar på farmen! Är riktigt stolt över mig själv för mattekursen, var ju då väldigt nära att hoppa av under de första veckorna för matte C är inte riktigt rätt underlag för matte 4, så det var riktigt jobbigt. Speciellt som jag inte tycker om att inte kunna. Men jag kunde! Hade precis betygssamtal med min lärare (om man kan kalla det lärare på distans) så nu är det helt klart, jag har godkänt! 

De 88 dagarna på farmen är också förbi, så efter nästa lönebesked, de kommer varannan vecka, så kan jag ansöka om mitt andra års visa. Egentligen är måndag den andra januari en röd dag, men jag måste jobba både imorgon och måndag för vi har massa betällningar som måste bli klara, annars hade det blivit långhelg över nyår. Men nu är det som det är, så imorgon efter jobbet åker vi tillbaka till Brisbane och tar med Stu och Yoav och så åker vi tillbaka söndag kväll.
Åh vad jag är bra!

Julen!

God jul! Nu är julen över denna gång också, kändes inte riktig som jul från början... så vi kom upp till Hervey Bay fredag, firade jul på kvällen eftersom två syskon behövde åka tillbaka till Brisbane på lördagen. Lördag - julafton, pool, ut och åt middag för Kieran's mamma fyllde år, så åkte vi till en gata de döper om till "Christmas Street" varje år och alla husen är väldigt väldigt blinkande. Söndag, juldag, Skypade hela familjen, till och med elvira i Virginia, är jag uppe tillräckligt tidigt så går det! Rostat lamm till middag, mums! Idag åkte vi hem runt 10, Kieran's bror hjälpte kieran att fixa min bil... ja asså vi tog ju reda på vad som var fel med den, Kieran köpte en ny sensor, men när han skulle koppla in den så hade han sönder en annan del istället. Så nu bör allt vara fixat! Sitter nu i bilen på väg tillbaka till Stanthorpe, vi kör upp i Kieran's bil, åker tillbaka till Brisbane över nyår och sen tar jag min bil tillbaka efter nyår. 5 börjar jag imorgon bitti, help...


Kylie, tomten och jag
Nya familjen
Bästa familjen!
Kieran kastar macka i solnedgången

Jullov!

Så var det (nästan) jul igen. Blev lite förvirringar på jobbet, Australien är nämligen ett trevligt land där man inte slösar bort lediga dagar. Så eftersom juldagen är på en söndag som redan är en röd dag, sen kommer annandag jul som också är en röd dag, så då sätter de in en extra röd dag tisdag den 27 eftersom vi missar den 25. Samma gäller för nyårsdagen som är en röd dag och en söndag, så den andra januari blir en extra helgdag med! Anyway, de sa att vi fick så välja om vi ville ha fredag ledigt eller tisdag. Jag hade redan planerat att ha tisdag ledigt och åka tillbaka till Brisbane ikväll och direkt upp till Hervey Bay,  men resten av mitt team ville ha fredag ledigt och jobba tisdag, så okej sa jag. Sen onsdag eftermiddag när jag inte var där så blev alla tillsagda att alla jobbar fredag och alla har tisdag ledigt, men då hade jag redan sagt till kieran att jag skulle komma tillbaka torsdag kväll. Hur som helst inget jobb tisdag. Sen pratade vi med managern och sa att vi redan hade gjort upp planer eftersom det var vad vi blivit tillsagda dagen innan. Då frågade han om vi skulle komma och jobba tisdag istället för nu fanns det tydligen jobb på tisdag? Så hur som helst jobbar jag inte idag och ska fundera på tisdag.... gjorde mina sista matteuppgifter imorse så om jag får godkänt så är jag klar! Just nu är vi på väg upp till Hervey Bay för att fira jul med kieran's familj. 


Så när jag körde hem igår var jag väldigt försiktig med hastigheten hela tiden, jag vet ju att det är mycket poliser runt omkring runt jul. Och jag brukar ju inte köra för fort, om jag kör för fort kanske jag ligger i 105 på en 100-sträcka. Meeen jag måste ha glömt att kolla på en raksträcka i nedförsbacke och helt plötsligt blir jag stoppad av farbror polisen som säger att jag körde i 115. Oops? Men jag har inga tidigare böter, har inte blivit stoppad tidigare och jag är väl så söt och trevlig så det slutade med att han sa "vad sägs om att vi spar dig lite pengar och du kollar hastighetsmätaren hela vägen hem." Tack tack tack sa jag och körde hem. Utan böter! Sparade mig 1200:-... tack snälla farbror polisen, jag ska sköta mig i framtiden!