Lägenhet nummer 3248348923 på två år

Jag har insett att vi alltid bor i ett mindre kaos, så det är ingen idé att vänta med bilder på lägenheten tills den är nystädad, för vi har fortfarande lite av Kierans föräldrars grejer här som de lämnade med oss innan de åkte till Europa i 6 veckor, och lite påsar från flytten som vi inte riktigt vet vart de ska, och så ska vi prova ut lite olika layouter i vardagsrummet för just nu är det mest trångt... Så nu kör vi!
Här kommer man in, större kök än vi hade förut!
 
Kök
 
Fun fact: Det första pappa gjorde när vi kom hem efter att ha hämtat upp honom och mamma på flygplatsen var att sätta en fot på vårt skoställ så det brakade ihop... men jag har lagat med lim, så det är okej!
 
Vårt vardagsrum just nu... får se om vi ska möblera om lite, det är så svårt att komma fram till soffan just nu
 
Såg inte poängen med att ta bort strykbrädan, den ska ju användas snart igen ändå, jag ska jobba klockan 4 och måste stryka skjortan...
 
Korridor
 
Vårt lilla sovrum
 
Med en fin blå vägg
 
Lilla badrummet (Y) Men allt får ju plats, såååå
 
Andra sovrummet, aka vart vi hänger tvätt på tork och förvarar sängkläder och handdukar i garderoben.
 
Så! Tvättstuga har vi vår egen på nedervåningen, det är garageplatser och alla har en liten dörr där man kan ha förvaring och tvätmaskin. Enda klagomålen är att vi kan höra grannarna mer i denna lägenhet, lampknapparna är dumt placerade i nästan alla rum och min bil måste stå på gatan för vi har bara en parkeringsplats och det finns ingen gästparkering, men annars så trivs vi rätt bra!

Kommentarer :

#1: U

Var ni tvungna att köpa tumlare nu också?

Svar: Nope, ingick i förra stället men nu klarar vi oss utan, det är faktiskt ingen nödvändighet ;)
Lovisa

skriven
#2: Josefin

Så fint, tyckte verkligen om köket! :)

Svar: Ja visst är det himla skönt med mycket bänkytor! :)
Lovisa

skriven

Kommentera inlägget här :