Fraser dag 2

Godkväll! 

Helt slut är jag ikväll, och jag är nog inte ensam. Igår gick vi väldigt mycket, idag var det kortare promenader och mer stillasittande i en skumpig bil, men det har varit väldigt varmt och gårdagens promenader tärde nog lite på benen. Idag har vi kört resten av standard-aktiviteterna längs stranden som maheno shipwreck, eli creek, the pinnacles, Indian head and champagne pools. Det är lite lurigt med stranden bara för man måste passa vattnet. Det är högvatten och lågvatten olika tider varje dag och helt plötsligt är stranden borta. Vi timade rätt bra ändå och hann in till lake Allom också där sköldpaddorna bor. Jag är så förundrad över hur lite vatten som är i sjöarna nu jämfört med när vi var här första gången i maj 2014 och när vi jobbade i december 2014... det är ju regnsäsong men det har vi som tur är inte sett så mycket av. Men det är verkligen för lite vatten i många av sjöarna. Tur är ju i alla fall att vi har Kieran som är så van att köra på ön, många av spåren är väldigt tuffa, igår var det en bil som kört fast i sanden.
Åh, sen flög vi ju också! En scenic tour i ett litet flygplan över ön, det var roligt! Så har jag aldrig sett den förut.

Har förövrigt 17 myggbett på ryggen och minst lika många på benen, medan pappa inte har några alls, hur är det rättvist? 

Från planet
Maheno Shipwreck, båten bara sjunker och sjunker

Kommentera inlägget här :