Påskhelgen

Glad påsk allihopa!
Först och främst, någon har varit inne och kikat på ikano bostads lärlingsprogram för tjejer som vill bli snickare och tyckt att "hey, det skulle passa Lovisa, vi ska tipsa henne!" och sen inte skrivit under med ett namn utan lämnat signerat *ditt namn*. Nu - vem tycker att jag skulle passa som snickare? Seriöst? Men kul att man är tänkt på...
Nicole är här över påskhelgen, vi var uppe på sunshine coast igår och hämtade hit henne. Igår kväll var vi på eat street markets, det är en mat-marknad (duh) som är i Brisbane varje helg med massa skoj mat att prova på. Vi hade en american-korean fusion... pannkaka...? Det var intressant... Vi har inte varit där tidigare, det blir nog tillbaka fler gånger, det var så himla mycket så blev nästan lite snurrig där inne!
Idag var Kieran på rugby med Lloyd som också är uppe i Brisbane från Tasmanien under påskhelgen. Jag och Nicole spenderade dagen inne i Brisbane, kul att spendera tid med någon annan är Kieran då och då. Sen kom Kieran och mötte upp oss efter rugbyn och vi åt middag och gick till en efterrättsbar som jag velat prova ett tag. Där hade vi en churros-box (påskspecial) och versin efterrättscoctail, så gott! 
Jag har ett shift nästa vecka och det är på söndag så jag har en till hel vecka framför mig utan jobb om jag inte blir inringd. Jag ska upp till sunny coast och hälsa på kim någon dag, det har vi bestämt!
 

Kommentera inlägget här :