Nu får ni bilder!

Nämnde idag att jag har kontaktlinser, och mannen jag planterar med (han som är lite simpel) frågar mig "so are your contact lenses full strength or half strength?" ... va? Jag visste inte vad jag skulle svara... Vad är egentligen frågan? Full styrka eller halv styrka? Tja, MIN styrka! Märkligt...
Det var soligt idag men oj så blåsigt! Blåste kallt också, och ingenstans får man lä. Var skönt att komma hem till en varm dusch... blir jobb imorgon också, från 7 till 1 för lite extra timmar och extra pengar. Får ju en två dagars helg ändå eftersom vi inte jobbar på måndag. Kieran är påväg nu, så han får väl sova imorgon då när jag jobbar.
Idag har jag tagit lite bilder, tänkte att det blir så tråkigt att bara få text!

Här planterar vi kinesisk kål och sallad
Salladsbäddar! Jääättelånga är de, tar 20 minuter åt varje håll
Fulladdad planterar. Längst ut till höger sitter jag hela dagarna och stoppar plantor i de roterande kopparna

Blev en halvdag

Hallåååå! Blev en kort dag idag på jobbet, det regnade för mycket så vi blev hemskickade vid 12. Jag åkte och köpte regnkläder efter jobbet, det kommer behövas... Det har regnat jättemycket i Australien, stormar så illa att hela städer i South Australia blev av med ström i 12 timmar. Vi har det alltså inte så illa. Men tydligen är vädret på väg upp, håller tummarna för att det håller sig på avstånd! Ingen har sagt någonting om att vi inte ska jobba imorgon så jag åker väl dit och ser vad som händer. Blev tillsagda att bestämma imorgon om vi vill jobba på lördag förmiddag för att tjäna in lite tid, och jag behöver både timmar och pengar... det är långhelg nu i helgen, drottningens födelsedag på måndag. Nog för att vi redan fått en dag ledigt för drottningens födelsedag tidigare i år, för i Tasmanien och Queensland firar man olika drottningar. En av dem tror jag har den nuvarande drottningen och den andra får helgdag för en gammal drottning, men jag vet faktiskt inte vilken som är vilken. Kieran kommer i alla fall upp... ner...? Ner i väderstreck, upp i altitud, imorgon efter jobbet. Så ska jag jobba på lördag får väl han helt enkelt sova lite längre. Hoppas på fint väder så vi kan utforska nationalparkerna häromkring!

Dag 6 av 88 ✔

Måste få hit min spikey ball när kieran kommer hit i helgen, min rygg gör så ont! Lite knutor här och var, så trots att jag sitter ner hela dagen så vill jag bara sitta ner när jag kommer hem. Men kommer upp i mina 10.000 steg i alla fall för vi måste gå och fixa vad maskinen klantar upp. Idag var plantorna för torra så de vill inte upp ur formen de ligger i, då rycker man bara huvudet av alla, men kopparna slutar inte snurra bara för att jag inte får tag i plantor att lägga i. Så av 144 plantor i en form kanske 40 faktiskt hamnade i jorden... vi fick ta och vattna alla som var kvar när vi slösat alldeles för många, så gick det bättre sen. En man jag planterar med kan verkligen inte lära sig mitt namn. Jag heter numera Lovida. Och när jag säger "NO LoviSa, with an S!" Får jag " Lovita?" Och varje gång jag säger Lovisa så upprepar han Lovida. Så jag finner mig i det helt enkelt.
Duschat, gjort lite matte... det är vad jag hinner med när jag kommer hem, är så trött så jag somnar strax före 10.

Fortfarande inget internet, lever påminna mobildata så ni får ursäkta gles uppdatering och få bilder.