Helt. Slut.

Vilken dag! Nu är klockan 20 I 10 och vi har precis ätit middag. Vi hade såklart varit klara tidigare om vi inte vaknat vid halv 11, men kieran packade upp prylar fram till halv 1 igår natt och jag var hemma från jobbet halv 3 så behövde sova lite ändå. Packat, städat, kört, konkat, städat... är helt slut. Och nu är nya lägenheten en röra för prylarna vi flyttade över idag och hon som bodde här före oss har gjort ett väldigt dåligt jobb med att städa, och realestate har uppenbarligen inte inspekterat ordentligt så nu ska jag städa bort skräp och sminkrester från lådorna i badrummet så jag kan packa upp våra grejer... filtrerna i luftkonditioneringen var helt igendammade och börjat mögla och ett av avloppen i badrummet är helt igentäppt av jag vet inte vad... men annars är vi nöjda! Ska tillbaka på tisdag och släppa in de som ska göra rent heltäckningsmattorna i sovrummen, men annars är gamla lägenheten klappad och klar! Lite surt att vi måste betala 600:- för att internetbolaget ska flytta på vår service och det ska ta 5-20 arbetsdagar, så vi kan ha internet om en vecka, vi kan få vänta 4 veckor... 

Allt som var kvar idag, förvånad över hur mycket småprylar der var ändå, vart kommer allt ifrån?
Hejdå lägenheten!

Flytthelg

Förlåt för tomheten, jag plockade upp ett extra shift i torsdags med två timmars notice, sen jobb både fredag och igår, började tidigare än väntat och jobbade till 2 på morgonen plus att vi flyttat hela förmiddagen, så det har varit lite hektiskt! Kieran och Julian fortsatte flytta allt när jag åkte till jobbet (ny väg att åka nu, läskigt!) Har bara lite småprylar kvar som vi ska hämta, sen blir det städning hela dagen. Jag återkommer med bilder av nya lägenheten när vi är klara! 

Snart dags att flytta

Jag tycker inte om att flytta. Det blir så stökigt och jobbigt när man ska packa ner så mycket som möjligt och sen ändå kunna bo kvar några dagar. Kan bara tänka mig hur otroligt jobbigt det är att flytta från ett hus man samlat grejer i i åratal, vi har ändå ganska lite prylar... 

Vi har blivit godkända för en lägenhet nu i alla fall, ungefär 2 kilometer från där vi bor nu. Vi blev godkända för flera faktiskt men är väldigt nöjd med den vi nu ska flytta in i. På lördag börjar det kontraktet så helgen blir flytthelg. Jag jobbar på morgonen imorgon så det är lika bra, på lördag börjar jag inte förrän klockan 6 på kvällen så då kan jag hjälpa till hela dagen. 
Vi har ett nytt mål, att promenera en timme 5 gånger i veckan. Har man inte råd med gym så får man göra så gott man kan. Jag har en app på telefonen som heter 30-Day challenge så man har en liten workout varje dag, typ 5 minuter, så blir man överraskad med en rest day då och då. I maj ska vi köra water challange hela månaden, inte dricka något annat än vatten på en hel månad. Nu köper vi ju inga stora mängder läsk, vi har aldrig saft hemma och vi dricker knappt någon alkohol, så det kommer inte vara någon jobbig förändring. Mest att skippa kaffet och inte smuggla ett glas lemonad bakom baren på jobbet då och då. Kieran har ett par byxor som han vill passa i igen till sin systers bröllop om en månad, så nu går vi all in!

Fick blommor av Kieran häromdagen, så fina!