Jordnötssmör

VI gjorde jordnötssmörsrutor. Jordnötssmör, jordnötssmör, jordnötssmör, choklad, socker och brödsmulor. Jordnötssmör. Mätt
 
Missar för övrigt majbrasan. Arg.

Presenter!

40 dollar för att skicka ett litet paket till Sverige... var glada familjen! Det bör dyka upp om sådär två-tre veckor, kan hända att det står att det är från Kieran, för jag tog inte med ID till postkontoret, och det behövde man tydligen, så vi fick skicka med hans istället... men det är från mig. 
Har gjort en fisk i illustrator idag, och inte mycket mer... jo, spelat ett dumt spel, flowfree, börja aldrig spela. Aldrig. Framförallt inte mamma. 
 
Vi har diskuterat svenska vs engelska
presentera-present
present-gift
gift-poison
gift-marriage
Och nu försöker han säga till mig att jag inte kan stava. Du kan inte svenska och förstå över min axel ändå så puss på dig, vem är dålig nu? Och han läser till och med högt, det här är roligt.
puss-kiss
kiss-pee
 
Har ju inget internet hemma igen förrän på torsdag, så har inte kunnat visa några bilder från Hervey Bay än! Ni kan få dem nu
 
 
 

Drama

Har fortfarande inget internet hemma, verkar som att det är slut, skyller på skype. Det startar om på torsdag, så ingen större fara. Vi hade just ett gecko-drama hos Kim, ivi såg en film när en geckoödla helt plötsligt kröp fram över golvet och in under sängen. Den började krypa på sängkanten och ingen av oss är något stort fan av saker som kryper. Slutade med att vi fick ringa Australienska räddaren i nöden på andra sidan uni central som fick komma och ta ut ödlan. Slutet gott allting gott!