Snart är stora dagen här

Känslan när man slitit som ett djur och lönen kommer in! Har ingenting speciellt som jag behöver spendera den på heller, så sparkontot har fått sig en liten boost vilket känns väldigt bra. Här är det fullt av bröllopsbestyr, jag har fixat det sista jag behövde nu på förmiddagen, ett par ballerinaskor för 60 spänn att byta till om fötterna blir för trötta av klackarna. Jag skulle låna ett par av kieran's syster egentligen men mina fötter är ju för smala så jag kliver bara ur dem... hittade ett par bra och billiga ändå. Nu tror jag allt är klart, så ikväll är det första matchen av Staten of Origin igen (rugby) då ska hela familjen samlas och glo på tv ett tag. 

Kierans båda systrar och mamma är iväg och får sina naglar fixade, men jag har ju så många fina nagellack så jag tyckte att den biten kan jag fixa själv. Enda problemet är att jag har ett nagellack som matchar min klänning perfekt, ett som matchar kieran's kostym perfekt, två som är fina för de har mer neutrala toner, och ett krom som skimrar i lila-grön typ... och nu kan jag inte välja vilket....

Bidde jobb ändå

Heyyy,
jag skulle ha en ledig dag idag. Och imorgon. Och fredag och lördag. Men så fick jag meddelande att jag kan jobba ikväll några timmar från klockan 4 och eftersom jag bara har 3 shift denna vecka så är det bra extrapengar. Har fortrfarande några timmar kvar innan jag måste åka. Skypade lillasystern min imorse, i tre timmar. Vart tog tiden vägen? Satt på en tvätt och nu ska jag ta det lugnt i tre timmar. Kieran jobbar, svärföräldrarna är på bio med sina döttrar och kommer inte tillbaka förrän efter middag, så helt själv är jag hemma. Ska fixa lunch, läsa min bok... Helt ok. Imorgon får bli min helt lediga dag istället. Kram kram!
 
 

Nu är det mors dag på riktigt

Så var vi där igen! Grattis på mors dag min fina fina mamma, tack för att du finns! Älskar dig och saknar dig, jag har hittat massa fina bilder på dig från vår semester, som också var bland det bästa vi gjort, och såhär önskar jag att livet kunde ta hand om dig jämnt! Denna samling kallar jag "Hyllning till mamma" - Puss på dig!