Det går så fort

Sista november. Hur hände det? Tiden går så himla snabbt, jag hänger inte riktigt med. Tycker veckorna består av ca 3 dagar numera, måndag, onsdag och fredag. Det är ju helt okej eftersom helgerna kommer snabbt så jag får träffa Kieran, men att det redan är december igen imorgon? Kastade vi inte ut förra julen typ nyss?
Anyhow, för någon vecka sen hade vi en "supermåne". Vanligtvis på nätterna är det bäcksvart, man kan knappt se handen framför sig. Men i tre kvällar när vi hade den jätteljusa månen så såg man faktiskt klart och tydligt även på natten. Jag bestämde mig för att gå ut och fota lite, trots myggen.

Det finns fortfarande hopp för bilen!

Bilen tog mig tillbaka till Stanthorpe! Kan inte vara helt säker på om den är fixad än för jag bar tvungen att stanna efter lite under två timmar när jag körde rakt in i en hagelskur. Jag ville gärna fortsätta köra men jag såg knappt vägen, det var precis där det går upp och upp och väldigt kurvigt så vet att det var halt, så förnuftet fick ta över och jag stannade vid sidan av vägen i en kvart. Jag var inte den enda, såg 5 par ljus bakom mig och tre framför som väntade ut stormen. Men den tog mig så långt och sen resten (ca 1.5h) hem. Jag är inte så bekväm att köra i regn. Eller det är inte regnet som stör, det är att det så snabbt blir så mycket vatten på vägen. Är ganska glad att vi måste köra halkbana för att få körkort. Närmre hem fick jag se en alldeles fantastisk solnedgång! Det var så vackert, och blixtarna var mitt i allt det rosa och orangea och där jag var då var vädret för tillfället bra.

Förövrigt har två av afghanerna nu flyttat in i vårt lilla hus, och de pratar knappt engelska, hmm...

Lägenheten!

Säkert mycket efterlängtat ska ni få bilder från nya lägen heter. Tyvärr blir det ostädat i sin helhet, för jag har dumpat saker överallt, Kieran hade städat jättefint när jag kom hit i fredags...
Här kommer man in, skorna borde stå på skohyllan men tror ni de ör det någonsin? Och jag har räknat matte på köksbordet...
Vårt vardagsrum! Soffan och fotöljerna som vi fyndade för 75:-
Igår lagade vi créme brulée, och vad gör man med överblivna äggvitor? Maränger! Dett är precis till höger från hallen, öppen planlösning
Balkong med öppning både från vardagsrum och vårt sovrum
Första dörren - Tvättvrå
Andra dörren - Badrum
Tredje dörren - Andra sovrummet
Öppna dörren - Vårt sovrum
Vårt sovrum, har dock bara ett nattygsbord än så länge... men jag är ju inte här så mycket ändå än
Bakom dörren har vi klädvrån.. och dammsugaren ska egentligen inte vara där, den ska vara gömd i extra sovrummets garderob
Och badrummet som bara kan nås från vårt sovrum, convenient!
 
Så det är vår fina lägenhet! Jag är ju bara här varannan helg eller så, men det är skönt att ha någonting eget och med en bra dusch att komma hem till. Duschen på farmen är inte jättebra... men den fungerar!
Jag trivs ändå på farmen, här i Brisbane känner jag ingen, det skulle bara vara jobba, komma hem, jobba komma hem, men på farmen är det alltid folk omkring, jag trivs med mina rumskompisar och så, så jag har faktiskt ingen brådksa att sluta. Jag kommer att vara klar med mina obligatoriska dagar mellan jul och nyår, men stannar nog en månad eller så längre för att spara ihop mer pengar för Nya Zealand. 
Snart är det dags att packa ihop och åka tillbaka. Mekanikern tittade på bilen igår, han kunde inte heller komma på vad som kan vara felet... men vi vet hur vi kan felsöka ytterligare två sensorer utan att behöva köpa nya än, så vi ska göra det först och se hur det går. 
 
Så en extra bild på mannen i huset när han skruvade ihop våra nya stolar när jag räknade matte för två veckor sen!