Filmkväll

Hejsan hoppsan lillebror! Lugn lördag har vi haft. Vi har handlat lite nyttigt, så som ny lampa till bilens bromsljus, nötter till våran filmkväll och världens bästa karamellmilkshake! Mums. Vi skulle städa, men Kieran behövde jobba några timmar och jag hade helt enkelt inte lust att städa själv, så det får bli imorgon. Vi är precis i slutet av första "Tillbaka till framtiden" filmen, vi ska ha maraton och se alla tre ikväll. Så hejdå sålänge från mig och Kieran!

Torsdagkväll

Godkväll! Kort skift på jobbet idag, 10-2. Imorgon blir det 10-4. Tittar man på väderprognosen är hösten här, det ska regna tills nästa lördag. Men det skulle regna idag och det gjorde det knappt. Regnet har en förmåga att ta sig runt launceston obemärkt. Vi har bokat biljetter att åka upp till Brisbane den 19 maj och titta på bebisen! Får se om vi kan låna en bil och åka upp till Sunny Coast en dag och se kim och nicole, annars får väl de komma ner för en dag.
Kieran vaknar hela tiden på nätterna och har klagat på att han inte kan somna om. Och när han vaknar och börjar rulla runt, då vaknar jag. Så nu ska jag experimentera, tog med kamomillte hem från jobbet, så i förrgår tränade vi på kvällen, kieran drack sitt te och sov gott. Igår var det ingen träning, men kieran fick sitt te och sov ännu bättre. Ikväll har vi tränat, men nu får han inget te, så får vi se hur det går. 
Ha en trevlig dag, här är det läggdags! :)

Baby Babb

Glömde helt bort att skriva, Baby Babb landade i förrgår! Den 25 fick Kierans bror och hans fru en liten pojke, Jacob. Kimberley vann. Så Jacob får dela födelsedag med Benke och på mammas och pappas bröllopsdag, det blir lätt att komma ihåg! Ser ut som en liten alien med svart hår, svarta ögon och skrynklig, men han blir säkert finare med tiden han också. I mitten av maj tänkte vi åka upp till Brisbane och hälsa på. 
Jag väntar på att vattnet ska koka för min frukost, ska iväg till jobbet strax och efter det är vi bjudna på middag av "state manager" för företaget Kieran jobbar för. Han kommer ner från Melbourne idag. Ingen säger väl nej till gratis restaurangmiddag!