Fel tangentbord

Internet hemma ar slut igen... Nu maste vi ju dela de 10GB vi far pa tva, sa jag tycker vi klarat oss ratt bra anda! Far vall fylla pa i eftermiddag sa jag kan skypa med mamma. ar produktiv igar och bestallde valsedlar sa jag kan rosta i valet i september harifran. Nu maste jag bara lasa pa lite om politik ocksa, for det ar ju ingenting jag ar jatteinsatt i. Blev uppringd av en arbetsgivare igar for ett jobb, men de hade tydligen inte last tiderna jag kunde jobba ordentligt, for de ville ha nagon som kan jobba under dagarna mandag-fredag, men jag kan bara eftermiddagar mandag-onsdag och sen hela dagarna torsdag-sondag, men det va inte ratt tider tydligen. Maste hitta ett jobb snart, jag blir sa uttrakad. Har sa mycket tid nu nar jag ar ledig torsdagar ocksa, och finns inte mycket att gora innan vi borjat fa saker att gora i skolan...

Så var vi där igen

Australien hatar mig. Har fått ännu en allergisk reaktion till någonting okänt, så jag ser för tillfället ut som en prickigkorv och mitt ansikte ser ut som om jag somnat i solen. Kliar inte (inte mycket, bara vissa delar åt gången ibland), men är inte så vackert. Så Kieran drog mig till läkaren imorse eftersom det började med några utslag igår morse, och sen blev det bara värre. Läkaren hade en student med sig så han förklarade allt grundligt och berättade om saker det kunde vara men varför han räknat bort dem, och slutsatsen blev samma som förra gången. Allergisk reaktion mot någonting. Så jag ska fortsätta med antihestamin och fick utskrivet ännu mer antihestamin som jag ska ta på kvällen, för de får en att somna och på dagen tänkte jag vara vaken. Han sa att det borde försvinna inom en vecka, i värsta fall säger vissa 6-12 månader, men så ska jag inte hålla på, jag tänker ta mina tabletter och så ska det gå sin väg, punkt.

Kakdags

Halsfluss borta, nu kan jag äta normalt igen! Har en tacopaj i kylen från igår som jag får värma upp till middag. Har min Kieran tillbaka från Fraser Island också! Det är jobbigt när jag hemma äter middag sådär 7-8 och i Australien kan man äta middag vid 5... 5 är för tidigt. Så Kieran gick till jobbet halv 6 och va på mig för han tyckte jag skulle äta middag. Vid halv 6. Nah. Är nu färdigäten och klar, har skrivit blogginlägget jag har som uppgift att skriva varje vecka i skolan, mina rumskompisar sitter utanför och räknar kalorier, så jag tänker öppna ett paket med kakor :)
Jag har haft glasögon så mycket nu, så nu när jag har linserna i fortsätter jag att peta upp mina icke-existerande glasögon på näsan. Jättejobbigt.
 
Har även lärt min sambo ett litet knep när man ska tvätta. Det kallas "Gå igenom fickorna på byxorna innan du lägger saker i tvättmaskinen". Jag frågade om han gjort det och fick svaret att "Nej det behövs väll inte, om jag inte gör det blir jag glad om jag hittar pengar i tvättmaskinen efteråt." Jag tycker inte det är någon vidare bra strategi, så jag gick igenom alla byxfickor ändå och fiskade upp en sådär 6 påsar salt ifrån ett fish'n chips ställe ur ett av paren. Point proven.