Halloween

Hejhej!
 
Så igår va det halloween firande här. Jag och Kim har ju båda väldigt långa helger, och hon har ledigt från jobb i 3 veckor, så vi bestämde oss för att spendera dagen i Brisbane. Kieran va lite butter för han va också ledig igår, men behövde skriva en uppgift, så jag hittade (dyr) Daim att ge honom när jag kom hem som ursäkt för att jag lämnade honom hela dagen. Men Lloyd va här och höll honom sälskap så det är inte synd om någon.
Jag och Kim hade lunch på ett jättefint café, det började uppe vid gatan dr man beställde och så gick man ner för en gång så hade de en bakgård mellan två hus med staket och träd och grejer så det va nästan som om man inte va i stan längre. Shoppade lite, Forever 21 har just öppnat i Brisbane, vi funderade på vad vi skulle göra för halloween, så vi hittade randiga tröjor och köpte svart ansiktsfärg och ett par handbojor som vi klippte i två och fick varsin, så va vi tjuvar. Fick även låna en mössa av Mitch när vi väl va hemma. Vi gick till South bank och åt glass, och så åkte vi hem vid 5, va hemma vid 7. Det tar sin lilla tid. 
 
Kieran hade bakat pizza som va klar när vi kom in, Kim tog med melon och prosciutto och så hade vi Elsie över som väntade på att Koen skulle komma med pizza till henne... Men Kierans pizza är mycket bättre än domino's pizza. 
Så gjorde vi oss i ordning, va ute ett tag, Kieran stannade inne för han skulle upp vid 6 nu imorse för praktik. När vi väl tänkte att vi faktiskt skulle ut ut så är det alltid mycket folk för gratisbussarna som tar typ 15 pers och går en gång i halvtimmen, så vi skulle ta en taxi för vi va många, men blablabla det slutade med att vi stannade här och jag va tillbaka hemma och gick och la mig vid 12. Det är alltid så mycket trassel med att faktiskt komma ut, hemma kan man ju bara hoppa på tunnelbanan....
 
Aja, hade roligt i alla fall, ska städa och tvätta idag (yay!) och gå till Kim och lämna tillbaka Mitch mössa... Hon är nog hos doktorn nu dock för hon lyckades backa in i en brödskivare på bageriet hon jobbar i och skar upp armen så hon fick 5 stygn... Fin revisita till vår brottsling outfit :)
Såhär mycket tyckte mitt öga om att vara övermålat... Med min ögonkräm grej borde det vara fint igen på måndag 
 

Kort uppdatering

Det var över 35 grader här idag... Och jag satt inne i klassrummet hela dagen. Skoj. Ville ju till stranden! Nu åskar det och blixtrar, det är som en bastu utomhus. Har fått brev både från farmor och farfar och kurt-ivan idag, det är roligt! Böckerna vi beställt är skickade och på väg, Kieran har äntligen börjat sin nästa praktik och jag har suttit och läst filmskript hela dagen. Kort uppdatering, nu ska jag se till att Kieran kommer ikapp mig med breaking bad!

Beställningar på väg

Hade inga komentarer efter inspektionen, så antar att vi klarade oss... egentligen vill de ha betalt extra för att ha ett minikylskåp i rummet, men vi betalar redan 60 dollar mer i veckan bara för att vi är två i ett rum och får inget extra för det, så hade de sagt något hade vi nog inte betalat ändå... Rumskompisen är arg igen för att vi inte tyckte det va nån idé att moppa köksgolvet innan inspektion för att städarna skulle komma samma morgon ändå, och vi har inte använt soptunnan sen lappen kom upp och har också torkat och ställt undan all vår disk med en gång, så är det en röra i köket kan man inte skylla på oss. Så hon ställde undan disken som va i diskstället (bland annat lilla kastrullen som hon inte diskat ordentligt och stått där i över två veckor, för ingen vill använda den för den är smutsig och hon diskar inte om den) och är nu irriterad för att vi inte ville moppa golv och göra vad städarna får betalt för. 
Beställde en vinterjacka till Kieran, den är skickad hem direkt i pappas namn, allt är betalt och klart, så om pappa vill hämta ut den när den kommer nångång i nästa vecka så skulle de vara jättesnällt :)
Beställde idag även tre böcker, en svensk-engelsk ordbok, en bok om svensk grammatik och en bok med 201 svenska verb i alla... tenses... vad heter det? Pr..o...a....p...tider? 
Anyways, nu ska Kieran nog få lite koll, han är jätteduktig på att snappa upp ord och meningar han lärt sig när jag skypar med folk. Han håller också på att lära sig skillnad på uttalet av full och ful... något som kan vara ganska praktiskt. 
Nu ska jag äta middag i min ensamhet för Kieran har åkt till jobbet, men sen ska jag till Kim och ha filmkväll!