Älskade mamma

Fina älskade bästa mamma!
 
Jag är så glad att du är just min mamma. Jag vet att du inte tycker jättemycket om att jag är här i Australien, men jag hoppas du kan vara glad över att jag är lycklig! 
Tack för alla gånger du tröstat mig och hållit mig i handen när jag skulle sova. Tack för att du finns där för mig!
Allt jag vill är att du ska vara glad, som när vi är på semester och du kan släppa jobb och allting hemma. Som på flygplatsen när jag kom hem från Australien förra gången. Som under dina olika 50-års fester. Som när Ebba Grön kom igång på 80-tals kickoffen, då var du glad.
Om jag hade mycket pengar skulle jag köpa en ö på Fiji till dig, men nu har jag inte det än, så det får vänta. När jag blir rik ska jag se till att du och pappa får åka till Hawaii!
 
Jag älskar dig och saknar dig, vi ses om 72 dagar!
Grattis på mors dag ❤️
 

Lördagspromenad

Helg igen! Blev en kortvecka denna vecka, blir visst nästa vecka också då jag bara jobbar tisdag onsdag och fredag. Det är första gången på länge jag inte jobbat hela veckan... bortsett från Brisbane men det var mitt val. Så jag får långhelg igen. Vi har varit ute och gått idag, det var så fint väder, klarblå himmel, sol och 10 grader. Några träd har ändrat färg, kan bli en rätt skön vinter ändå. Vi såg en wallabie! Ikväll ska vi äta midag och bowla med katy och leigh, vi behöver socialisera lite med människor som inte är vi två... visst har vi det jättebra och så, men det är kul att ha lite annat folk att prata med också. Jag har ju det på jobbet som tur är, men kieran har inte det så han är i behov av folk att prata med.
Kan ni se papegojan i trädet på näst sista bilden? 

Vintern är här

Nu är det faktiskt kallt. Utomhus, inte bara inne i huset. Det var -1 när kieran gick till jobbet, 2 grader när jag gick och har håll sig så hela dagen. Men tror alla att svenskar pratar ovanligt mycket om vädret, då har man inte jobbat i en butik i Australien. "Det är kallt ute" jo jag vet. "Det ut som att det kanske ska regna" Ja jag har också fönster. "Det är varm här inne" Ja jo vi håller dörren stängd av en anledning. Men grejen är, att ingen här vet vad en jacka är. Det är 3 grader ute, folk kommer in med shorts, eller i bästa fall en tjocktröja eller en poncho och säger att det är kallt ute! Sätt på dig en jacka så är det inte så illa. Men jag saknar värmen i queensland. 
Kieran har börjat leta nya jobb, det här fungerar inte längre, jag håller er uppdaterade. Problemet är att vårt kontrakt på lägenheten är på ett år, och får han jobb någon annanstans måste vi bryta kontraktet och då måste vi fortsätta betala hyra tills de hittar någon som tar över, vilket kan vara inte alls. Så inte helt optimalt med andra ord. Och jag måste veta vart vi tar vägen också så jag kan organisera mitt farmarbete....