Snart klar

Här är det heldött. Inte många turister kvar på ön. Så lugnt att jag kan fortsätta med mina 2 timmars luncher, de första sen jag kom hit, och idag fick jag gå hem halv 4, en lyx jag inte haft på länge. Imorrn får jag börja 10 och jobba 6 timmar i sträck, för det är inge mening att jobba 3, ha två timmar rast och sen 3 till, så 10 till 4 och sen är jag klar! Sista dagen! Så nu tänker jag sitta här och läsa min bok ett tag.
Igår kväll åkte vi till Happy Valley för att äta middag, få något annat än buffén för en gångs skull. På vägen dit såg vi dingos, har sett max två åt gången tidigare, men nu hade vi 4 stycken!
 

Varmt!

Det skulle ju regna hela veckan, men det hände inte. Regnade i två dagar, sen har det varit jättefint väder. Och oherhört varmt inne i affären. Smälter. Vi har varit två personer den senaste veckan, men en tredje som täcker luncherna, och igår var australia day, så alla vet att det från och med idag kommer vara dött. Trish och Daniel som jag jobbat med hade sina sista dagar igår, och då skulle Danni komma tillbaka idag, huvudansvarig för affären, men hon är sjuk och är på fastlandet. Så det var bara jag kvar, men istället för att ge mig bara en extra har jag fått två och en tredje som täcker luncher (som blev 2 timmar istället för 1), så nu har vi ännu mindre att göra för att vi är så många. Vet inte riktigt hur de tänkte där. Har i alla fall idag och så två dagar till så är jag klar sen.
De slutade med pizza i förrgår, så igår var första kvällen på nästan 8 veckor som jag och Kieran faktiskt fikc äta middag tillsammans, ganska trevligt. Sen fick jag köra bil på stranden. 
Annars händer det inte mycket här.

Regn regn

Heeeela dagen har det regnat. Har varit heldött i affären, så mina 9.25 timmar blev jättelånga. En tjej svimmade i affären nån gång runt 8, jag hjälpte till så gott jag kunde och gav henne vatten och berättade för pappan var de kunde få mer hjälp. Han var tillbaka runt halv 6 och sa "Nämen är du fortfarande här?" Ja vart skulle jag annars vara? Hon är okej förresten, hade någon infektion så hon har fått antibiotika. 
Regnade fortfarande när jag gick till middag och tillbaka. Blött. Ser inte ut som att det kommer sluta på ett par dagar heller.
Köpte även yoghurt när vi va tillbaka i Hervey Bay, såna små så jag ska slippa äta munkar till frukost för det börjar jag bli lite trött på. Köpte 9 stycken för vi har 9 dagar kvar, så när jag kom hem på lunch så hade Kieran också tagit en till frukost... Det mesta av mitt delar jag gärna, men har jag köpt 9 yoghurts för 9 dagar så är det inte acceptabelt att ta en. Nu vet han det. Har förövrigt fått ännu en dag midre jobb, skulle jobba den 30, men de ändrade så vi tydligen får den 30 ledigt. Inget jag klagar över, för vi måste åka tillbaka på morgonen den 31 och jag vill hinna åka till sjön med sköldpaddor. Så kan alla vara snälla och hålla fingrar och tår att det är fint väden den 30 januari?
Tycker om att moppa golvet på jobbet, för medlet de använder luktar som nytvättade lakan hemma hos farmor och farfar, mysigt!