Papperpapper

Usch, vuxensaker. Vad tråkigt det är! Just nu försöker vi ändra vårt hyreskontrakt för att få mitt namn på också, för stunden är det bara Kieran. Men inte räcker det med att vår hyresvärd säger okej, nej jag måste fylla i en helt ny "tenancy application", där real estate frågar var jag bor... ehh, här. Fyra referenser, kan jag sätta min hyresvärd? Som äger huset jag försöker hyra? Som jag redan betalar för? Suck. Har också skrivit ut papper så jag kan fixa nytt medicare card (och inte betala om jag behöver gå till vårdcentralen). Vädret är jättefint idag, men inte finns det tid att njuta, jag ska fixa klart alla mina papper (sen får jag gå och köa på medicare imorgon) och om en halvtimme ska jag iväg till jobbet. Kul!

Eagle Hawk Neck + MONA

Helluuu!
Vi kom hem från Hobart rätt sent igår, så det blev inget skrivet då. Kieran har varit ledig hela dagen, jag började klockan 12, så vi fick sovmorgon, Kieran fick göra dagens städning och veckohandling, och ta hand om våran diskmaskin... Den har inte tvättat övre hyllan sen vi flyttade in, så glas och mugga har jag diskat för hand. Idag svämmade den över, så han har rensat ur filter och nu kör den ett reningsprogram, får se om det blir bättre...
Sista dagen i Hobart var vi på ett konstigt museum. MONA. Museum of Old and New Art. Det var nog det konstigaste museumet jag någonsin varit på. Sen åkte vi till Richmond, en söt liten stad, det var bättre än museet! Det enda som var coolt var vattnet som föll ser och formade ord. Bor man i Tasmanien behövde man inte betala för inträde, så det var ju bra det! Om ni googlar på Geroge and Gilbert så kan ni se vad jag tittat på bland annat... men det var bara en del. 
 
Det var så mycket bilder från Port Arthur, så jag sparade detta till nu, på vägen hem stannade vi till vid Eagle Hawk Neck. Jättefin plats, och vi såg sälar! Nere vid hamnen är det många fiskare, och någon hade bundit fast en hajfena på ett snöre vid bryggan, och sälarna var där och försökte rycka bort den. 
 
 

Mount Field National Park

Idag har vi åkt till Mount Field National Park. Där har de vattenfall! Och vi fick oss en fin promenad. Det är lite svårt att ta kort bara när det står en massa japaner ivägen, speciellt när de tar med sig ett jättestort stativ ut i skogen! Men det var fint, jag tycker om vattenfall. Sen tog vi bilen upp på toppen av berget, tog ungefär en halvtimme att åka upp, men där stannade vi inte så länge för det var 7 grader varmt och duggregn. Lite mysigt sådär, påminde om hemma! Annars när man inte är på toppen av ett berg har det varit 20 grader hela dagen, med tanke på att det här motsvarar slutet av september hemma kan jag inte klaga! En till dag i Hobart, sen bär det hem till Launceston.