Mount Coolum

Blev inget mount coolum igår, det började regna... så det blev idag istället! Mycket fin utsikt, men benen skakade i en kvart när jag väl kommit ner igen, dagens träningspass. 
 
Fick börja med rörelseanimation idag också och få en doktor att dansa, video kommer senare bara för att jag tycker det va extremt kul

Små grodor

Igår var det utgång efter en snabb skype-date med syster i stockholms tunnelbana. Vi satt utomhus ett tag innan vi åkte, så nu har jag jättestora myggbett längs hela benet och ena armen :)))
Vi såg Frozen häromdagen, vilken ju utspelar sig nånstans uppe i norden och de dansar massa, alla likadant på en bal, och en australienare frågade om vi i sverige har nån "nationaldans" som alla måste kunna. Jag visade små grodorna och fick konstiga blickar. Sveriges nationaldans mina damer och herrar.

Snart bär det iväg till Mount Coolum och så blir det tacos till middag!

Skype-date!

Planerar Fiji med Karro och Kilroy över skype, as you do
Ååååh vad taggad jag är!!!
 
Jag vet att alla klagar när jag säger att jag vill se världen, jag vet att jag är i Australien, jag njuter i fulla drag, men jag är fast på ETT ställe i Australien, jag vill se ALLT! Men jag ska nog ta mig både till Sidney, Melbourne, Whitsundays, Fraiser Island osv osv, så småningom.