Melbourne

Så båten kom in till Melbourne vid halv 6 imorse. Blev inte så många timmars sömn i våra stolar, de var inte jättebekväma, jag var sjösjuk, jag som aldrig blir sjösjuk, en man bakom oss snarkade JÄTTEhögt!! 


Så när vi kom av var klockan runt 6, vi hade inte ätit ordentligt sen lunch dagen innan, vi skulle träffa elina men de hade haft någon uni-grej igårkväll så hon hade inte heller fått så många timmars sömn, så vi tänkte att hon skulle få sova lite. Googlade på frukost i St Kilda, förorten där Elina bor, så var det en som öppnade klockan 7 och vi klev in till den mest fantastiska frukosten jag någonsin ätit! Men gravlax och gott bröd och vi delade på kokosvofflor med passionsfruktscurd och banan. Vi fick inte checka in på vårt airbnb förrän 2, så vid 9 körde vi halvt upp Elina och utforskade St Kilda till klockan 1. Vi var på stranden och åt glass. Vi hade verkligen tur med vädret, har varit så fint hela dagen!
Så fick vi check in vid 2, bor i en lägenhet i ett jääättehögt hus, vi är på våning 8 av 41, de första 7 är parkering. Får lite svindel bara av att stå på balkongen, tänk att vara uppe på våning 41! Jättefint läge i stan, tittat runt lite i Melbourne, gått på en marknad och ätit grekisk middag. 

Nu ska vi få lite välförtjänt sömn, har gått över 32000 steg idag på vårt lilla äventyr. Imorgon bär det av till Healsville och se vart Kieran är från, och sedan till Traralgon för att sova. Natt!

Kommentera inlägget här :