Beställningar på väg

Hade inga komentarer efter inspektionen, så antar att vi klarade oss... egentligen vill de ha betalt extra för att ha ett minikylskåp i rummet, men vi betalar redan 60 dollar mer i veckan bara för att vi är två i ett rum och får inget extra för det, så hade de sagt något hade vi nog inte betalat ändå... Rumskompisen är arg igen för att vi inte tyckte det va nån idé att moppa köksgolvet innan inspektion för att städarna skulle komma samma morgon ändå, och vi har inte använt soptunnan sen lappen kom upp och har också torkat och ställt undan all vår disk med en gång, så är det en röra i köket kan man inte skylla på oss. Så hon ställde undan disken som va i diskstället (bland annat lilla kastrullen som hon inte diskat ordentligt och stått där i över två veckor, för ingen vill använda den för den är smutsig och hon diskar inte om den) och är nu irriterad för att vi inte ville moppa golv och göra vad städarna får betalt för. 
Beställde en vinterjacka till Kieran, den är skickad hem direkt i pappas namn, allt är betalt och klart, så om pappa vill hämta ut den när den kommer nångång i nästa vecka så skulle de vara jättesnällt :)
Beställde idag även tre böcker, en svensk-engelsk ordbok, en bok om svensk grammatik och en bok med 201 svenska verb i alla... tenses... vad heter det? Pr..o...a....p...tider? 
Anyways, nu ska Kieran nog få lite koll, han är jätteduktig på att snappa upp ord och meningar han lärt sig när jag skypar med folk. Han håller också på att lära sig skillnad på uttalet av full och ful... något som kan vara ganska praktiskt. 
Nu ska jag äta middag i min ensamhet för Kieran har åkt till jobbet, men sen ska jag till Kim och ha filmkväll!

Kommentarer :

#1: Ulrika

Tempus

Svar: Ja, det!
Lovisa

skriven

Kommentera inlägget här :