Ny leksak

Helg igen. Tycker det är helg hela tiden. Och fredag. Och måndag. Tiden går snabbt, snart är det juli! Vi hade jättefint väder igår, var ute och gick en stund i stan och köpte oss en ny högtalare. Min trogna högtalare har helt plötsligt tappat bluetooth funktionen, så den fungerar bara med AUX-sladd. Så vi köpte en ny. Den var fin och silvrig och matchade våra datorer, men tyvärr var det något fel med den, den funkade och så, men ljudet "hoppade" liksom, små korta pauser i musiken, kunde vara en halv sekund, kunde vara 2, och det med enheten som spelas från mindre än 2 meter bort. Provade med både Kierans dator och telefon och det var samma med båda, så vi var tillbaka imorse och bytte ut den. Då fanns inga silvriga kvar, så det blev en svart istället. Men det är imponerande vad mycket ljud som kommer från den lilla grejen. Bose Soundlink Mini II heter den, kan rekomenderas om någon letar bärbar högtalare.
Sen har vi städat några timmar, har svärföräldrarna här imorgon och de stannar till onsdag. Så jag har moppat och Kieran är fast i badrummet för tillfället för han ville skrubba duschen, och det är blött på golvet utanför så nu får han stanna där tills det torkat. 
Man märker att det är sommar hemma, testar nya högtalaren med Spotify Sveriges topp 50, där har vi både Ta mig till havet, Sommartider, Sol vind och vatten, Sommaren är kort, osv, osv. Vanligtvis är det fyllt av ny musik.
 

Kommentera inlägget här :